Бившата приятелка на Мъск го даде на съд

Бившата приятелка на Илон Мъск - Граймс, го съди заради въпрос, свързан с трите им деца.

Родената като Клеър Баучер изпълнителка на "Genesis" подаде "молба за установяване на родителска отговорност" в края на месец септември в съд в Калифорния, показват съдебните протоколи, получени за онлайн изданието "Page Six".

Тя също така все още не е поискала издръжка за децата или правата за попечителство. Въпреки че документите по делото са публични, остават запечатани. Изданието пише още, че съоснователят на "Tesla" е отговорил на петицията на изпълнителката.

Клеър и Илон започнаха да се срещат през 2018 г. През май 2020 г. тя го дари със син, а година по-късно чрез сурогатна майка, двойката се сдоби и с дъщеричка - Екса, известна още като "Y". През септември тази година журналистът Уолтър Айзъксън, който пише биографията на милиардера, озаглавена с неговото име "Илон Мъск" разкри, че той и Граймс тайно имат и трето дете - момче на име Техно Механикус, което наричали Тау. Не е ясно кога е роден той.

Междувременно петицията на певицата идва само седмици след като тя призова в бившия Twitter Мъск да й позволи да види сина им.

Иначе Мъск общо има 11 деца и е бил разведен три пъти.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини