Любовта е жива – Шер и 40 години по-младият Александър се събраха

Ако има едно място, където любовта може да получи втори шанс, то това е Париж и това важи с пълна сила за отношенията между Шер и Александър Едуардс.

Преди няколко дни 77-годишната носителка на „Грами“ и 36-годишният музикален продуцент бяха сред гостите на ревюто на Balmain по време на Седмицата на модата във френската столица. Двамата седяха един до друг на първия ред, наблюдавайки новите дизайни на марката за следващата година. Именно по време на Седмицата на модата в Париж миналата година Шер и Александър се запознаха и между тях прехвърчаха първите любовни искри.

Изпълнителката на Believe носеше дълго кадифено бяло сако с черен бродиран дизайн, допълнено от черен топ и панталони. Тя оформи характерната си дълга черна коса на меки вълни и разделена на път. От своя страна, Едуардс се координира с дамата си, като избра черен костюм с бяла риза и черни слънчеви очила.

След като започнаха да се срещат през есента на 2022 година, двамата се появиха в челните страници на медиите, когато бяха забелязани да се държат за ръка през ноември. По това време Шер получи множество критики заради огромната възрастова разлика от 40 години. Тя реши да отговори на критиците, пишейки в социалните мрежи, че любовта не знае математика. Тази публикация обаче вече я няма в профила ѝ.

През декември изпълнителката говори за приятеля си в шоуто на Кели Кларксън. „На теория е малко странно. Но на практика се разбираме чудесно. Той е невероятен. И аз не описвам мъжете с думи, които не заслужават“, каза тогава тя.

Въпреки че Едуардс подари на приятелката си диамантен пръстен за Коледа, източник заяви през февруари, че двамата не обмислят брак или нещо подобно, но са сериозни един към друг. „Те са много влюбени. Държаха се за ръце цяла вечер и постоянно се гледаха с влюбени погледи“, каза по това време свидетел, който е бил заедно с двойката на парти преди наградите „Грами“.

Официалният дебют на влюбените на червения килим дойде през март на модното шоу на Versace в Лос Анджелис, където дори се целунаха пред десетките фотографи. Тогава Шер носеше син тоалет, включващ металик яке и гащеризон, допълнени от боти на платформа. От своя страна, Едуардс, който е бивш приятел на Амбър Роуз, с която има и 3-годишен син, заложи на изцяло черен тоалет. Той избра черно яке от Versace със златни копчета, плетена риза, плисирани панталони и слънчеви очила.

През май тази година се заговори, че Шер и Александър са решили да се разделят. Според множество източници, раздялата е била по взаимно съгласие и не е имало никаква драма. Очевидно обаче нещата са се оправили и влюбените са решили да си дадат още един шанс. Това означава, че планът им да пуснат обща музика също се завръща на дневен ред.

„Отивам в Англия да запиша два албума. Някои от песните са на Александър, така че съм много развълнувана. Той е продуцент и писател, така че може да прави всичко, от което съм много щастлива“, каза Шер през март.

Изпълнителката обаче в момента изпитва леки проблеми със закона, след като бившата ѝ снаха, Мери Кинг, подаде жалба срещу нея. Обвиненията са, че Шер е наела четирима души да отвлекат собствения ѝ син на 30 ноември 2022 година от хотелска стая в Ню Йорк. По това време Илайджа Блу Алман е бил заедно с вече бившата си съпруга, опитвайки да оправи брака си.

До този момент Шер не е коментирала обвиненията.

Източник: Tialoto

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини