Гимназисти от Езиковата в Кърджали с английски дипломи

Абитуриентката Лейла Раиф  получи сертификат ниво - С2 за владеене на английски език, а шестнадесет гимназисти се сдобиха с езикови сертификати, отварящи им вратите към университетите в страната и по света

На 29 септември се състоя официалната церемония, на която бяха връчени Кеймбридж езикови сертификати на учениците от Езиковата гимназия „Христо Ботев”- град Кърджали. Гост беше г-жа Йоана Ташева – Старши експерт по чужди езици в РУО – Кърджали. Тя поздрави ботевци за постигнатия успех и  прочете поздравителен адрес от името на началника на РУО - Кърджали госпожа Ангелина Костова. На тържеството присъстваха учители и възпитаници на Гимназията.

Директорът на Езиковата гимназия госпожа Даниела Павлова, поздрави знаещите и можещи ботевци, които за пореден път доказват, че с труд и постоянство  постигат високи резултати в чуждоезиковото обучение. Тя припомни на присъстващите историята за създаването на първия изпитен център на територията на област Кърджали по английски език в ЕГ „Христо Ботев” и направи равносметка за постигнатото до момента. 

Тази година 17 ученици  получиха Кеймбридж  сертификати за нива В2 и С1 по английски език, а един ученик  завоюва най-високото ниво – С2. Всички сертифицирани млади езиковеди получиха истатуетки. Адмирации за положения труд през годините на чуждоезиково обучение в Гимназията- атестат за високия професионализъм на учителите по английски език, които през годините доказват, че са най-добрите специалисти в област Кърджали.Дипломите за владеене на чужди езици отварят врати, градят мостове, прекрачват граници и правят нашите младежи и девойки успешни хора както в страната, така и в чужбина.

.Това съобщиха от ръководството на гимназията.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини