МВР потвардиха за катастрофата на "Белморски",образувано е досъдебно производство

Около 10,40 часа вчера на кръстовище на бул.“Беломорски“ в Кърджали след отнето предимство са се ударили лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 73-годишен,  и „Мерцедес“ с 41-годишен водач. За преглед в Спешното приемно отделение са били откарани четирима. След направени изследвания пострадалите са били освободени за домашно лечение. Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателни резултати. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

Полицаи от РУ-Кърджали откриха откраднато моторно превозно средство за часове след подадения сигнал. Кражбата на лек автомобил „Фолксваген“ била извършена на 26 септември срещу 27 септември в Кърджали. В хода на проведените издирвателни действия полицейски служители открили колата, която била изоставена в канавка по пътя между селата Вишеград и Островица. Криминалисти работят за установяване на извършителите на деянието. Образувано е досъдебно производство.

         Нерегистрирано моторно превозно средство е било установено в Кърджали. При направена проверка на 20-годишен водач се оказало, че се придвижва с АТВ, нерегистрирано по надлежния ред и без регистрационни табели. Сектор „Охранителна полиция“ в РУ-Кърджали извършва проверка по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини