18-годишна предизвика верижна катастрофа на бул."Беломорски" в Кърджали

18-годишна с лек автомобил „Фолксваген“ загубила контрол над управлението и блъснала спрял пред нея в колона „Форд“, който се задвижил и ударил Мерцедес“ пред него. Произшествието е станало на бул.“Беломорски“ в Кърджали около 15 часа вчера. Няма пострадали. Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателни резултати. Съставен е акт по ЗДвП.

Проверка за повредена скоба в зона за платено паркиране е започната в РУ-Кърджали. По първоначални данни 50-годишен водач е унищожил техническото съоръжение при опит да го премахне от автомобила си, неправилно паркиран в района на пазара в Кърджали. Сектор „Охранителна полиция“ извършва проверката по случая с оглед на чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество.

         Досъдебно производство за управление на нерегистрирано моторно превозно средство е образувано в РУ-Кърджали. 23-годишен се придвижвал с лек автомобил „Фолксваген“ и бил спрян от полицейски служители около 16,30 часа вчера в Кърджали. При направена справка станало ясно, че колата не е регистрирана. Сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая.

         Сигнал за извършена кражба е подаден в РУ-Кърджали вчера. 17-годишна тъжителка е подала жалба, че по време на екскурзия са били откраднати пари и козметика. Сектор „Криминална полиция“ изяснява случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини