Незаконните гонки и дрифтове в Кърджали продължават, чака се инцидент като на Перперикон, за да се вземат мерки

Незаконните гонки и дрифтове в Кърджали продължават въпреки публикациите в медиите и недоволството на гражданите. Кърджалийци споделят в социалните мрежи, че се чака инцидент като на паркинга под Перперикон за да се задействат институциите.

Ето какво ни написаха наши читатели:

Последната Ваша статия стопира нещата за кратко.  Продължават събиранията и дрифтовете по цяла нощ на Промишлена зона Изток.

Повече от година властите в Кърджали си прехвърлят отговорността за прекратяването на незаконните гонки между автомобили в Промишлена зона „Изток”.Нещо повече,необезпокоявани от никого джигитите карат като за последно. Автомобилите, които въртят незаконно гуми в надпревара са 16. Групите са няколко. Едната е пред ж.п.прелеза,като наблюдава и пази.Другата е на автомивката на входа на ДАП,съобщават очевидци. Гонките обикновено се провеждат от 22,30 до 24,30 часа. Въпрос на време е да стане трагичен инцидент, сигнализират кърджалийци.

Ще припомним,че кметът на Община Кърджали д-р инж.Хасан Азис обеща да реши проблема с незаконните гонки и дрифтове в Кърджали след запитване на съветниците от групата на БСП в местния парламент. След публикации в сайта Кърджали бг вести социалистите входираха на 26 октомври 2022 г. питане до градоначалника за мерките , които Общинска администрация ще предприеме за  ограничаване на незаконните гонки и дрифтове с автомобили в града.

Градоначалникът обеща легнали полицаи и камери но за сега това е само на думи.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини