Изслушване в Конгреса за НЛО

Подкомисията за национална сигурност на Камарата на представителите провежда изслушване в сряда сутринта, като се фокусира върху въпроса за прозрачността и последиците за националната сигурност във връзка с НЛО и други неидентифицирани въздушни явления (UAP), тъй като законодателите от двете страни на пътеката настояват федералното правителство да даде повече информация.

Изслушването включва свидетелски показания на Дейвид Груш - информаторът, който обвини правителството в укриване на информация, свързана с НЛО.

Панелът ще "проучи разкази от първа ръка за неидентифицирани аномални явления (UAP) и ще оцени прозрачността на федералното правителство", според изявление.

Събитието е насрочено за 10 ч. ET. - 17 часа българско време.

Основният въпрос, който задаваха водещите на предавания в различни големи американски медии преди изслушването беше "Ще получим ли директни свидетелства, че не сме сами?" Дейвид Груш е бивш офицер от американските ВВС и служител от разузнаването. Неотдавна той публично заяви, че властите в САЩ разполагат с частично запазени и напълно запазени извънземни летателни апарати и провеждат изследвания. Те биват използвани за за военни и цивилни разработки, а Департаментът по отбраната крие от Конгреса съществуването на находките. 

Твърденията на Груш, който е на 36 години и от 22-годишен служи в армията, са потвърдени и от настоящ служител на разузнаването – Джонатан Грей, който съобщи, че в Националния център за въздушно и космическо разузнаване (NASIC) има "екзотични материали".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини