22 ученици на „Славейков“ пеят химна на Рожен

При откриването на Роженския събор вчера група ученици от СУ „Петко Рачов Славейков“ участва в изпяването от сцената на химна на Република България.

22 деца от различни възрасти се включиха в емоционалното представяне на химна и на „Моя страна, моя България“ заедно с професионалистите певци.

Групата от „Славейков“ пристигна ден по-рано на мястото на събора и с вълнение дочака момента на тържествената церемония по вдигане на знамето и програмата след това.

За празника пристигна директорът на школото Милко Багдасаров, а групата пеещи ученици бяха водени от учителките Златка Атанасова, Тонка Димитрова, Райна Паслиева и педагогическия съветник Катерина Дикмева.

Децата споделят, че преживяването ще остане завинаги в сърцата им, а особено за най-малките мащабите на събора са повече от впечатляващи.

Текст:Нешка Шопова

Снимка: Енис Салиф - 10а клас, член на Фотоклуб при СУ "П. Р. Славейков"

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Къ
    Кърджалиец
    1 0
    14:13, 15 юли 2023
    Прекрасни деца, прекрасно изпълнение. Но лъжеца, слагача, ПЕНСИЯТА, който се подмазва на кохортата вевесари слага петно с присъствието си, отдавна е токсичен. Час по скоро Кж да бъде освободен от този прост комплексар,нарцис.Естественото му място е в естественото му биологично първородно при братчедите си от рода Цв. Кънчев, Тома.......!
  • 2
    Уч
    Учител
    1 0
    14:57, 15 юли 2023
    14.13 А бе тоз милчо хем пенсия, хем директор! Не му стигна цял живот на държавната софра, безсрамник! Да освободи мястото за младите надежди, ако има поне малко морал, хей наглецо!
  • 3
    Ко
    Комшия
    1 0
    18:12, 15 юли 2023
    Може би и в пенсионерския клуб Шекер махала Пловдив, там където е оригинала му
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини