29-годишен наниза три автомобила във Вранско

29-годишен с „Форд“ блъснал три паркирани автомобила. Произшествието станало на 5 юли около 2 часа в село Вранско. Водачът загубил контрол над управлението, навлязъл в насрещната лента и ударил последователно три автомобила „Фолксваген“, след което напуснал мястото на произшествието, без да уведоми контролните органи и да окаже съдействие за установяване на щетите. Издирен е бил от полицейски служители от РУ-Крумовград около 9 часа същия ден. Съставен е акт по ЗДвП. 15-годишен велосипедист пострадал при пътно произшествие около 18 часа вчера в Момчилград. Непълнолетният загубил контрол над управлението и на кръстовище се блъснал в спрял лек автомобил „Опел“. Пострадалият бил прегледан в Спешното приемно отделение в Кърджали и настанен под наблюдение. Тестовете за алкохол са с отрицателни резултати. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

         Около 21 часа снощи са горели отпадъци в нерегламентирано сметище в района на село Вишеград. Пожарът, причинен от небрежна работа с огън, е бил потушен от екип на РСПБЗН-Кърджали. Няма материални загуби.

         Два спасителни екипа на пожарната служба в Кърджали са осъществили дежурство в коритото на река Арда за гарантиране на пожарната безопасност при ремонтно-строителни работи за подмяна на главен водопровод.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини