Полицията в Момчилград със светкавична реакция-разкри кражба на пари

.  Полицаи от РУ-Момчилград са разкрили кражба на 500 лв. след подадена жалба от жител на село Плазище. Парите били откраднати от дома на мъжа около 23 часа на 2 юли. В хода на започналата проверка и организираните издирвателни действия полицейски служители стигнали до извършителя - 32-годишен, който е задържан за срок до 24 часа в управлението. Парите са намерени и иззети. Работата по случая продължава участъкът в Джебел.

Проверка за незаконен превоз на пътници е образувана в РУ-Момчилград. По първоначални данни 32-годишен осъществял обществен превоз без наличие на регистрация и разрешително. Група „Криминална полиция“ изяснява случая с оглед на чл.234г, ал.1 от Наказателния кодекс.

Крумовград. Досъдебно производство за използване на неистински официален документ е образувано в РУ-Крумовград с постановление на Районната прокуратура. Жителка на общината е представила пред Териториалното поделение на НОИ трудова книжка с вписани неверни данни за придобит осигурителен стаж. Група „Криминална полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая с оглед на чл.316 във връзка с чл.308, ал.1 от Наказателния кодекс.

Ардино. Проверка за незаконна сеч е започната в РУ-Ардино. От държавния горски фонд в землището на село Еньовче били отсечени 23 дървета, немаркирани с контролна марки и без издадено разрешително. Полицейският участък в село Бял извор извършва проверката по чл.235, ал.1 от Наказателния кодекс.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини