Полицаи, пожарникари и жандармеристи от Кърджали са наградени във връзка с професионалния празник на служителите в МВР

Служители на ОДМВР-Кърджали, на РДПБЗН-Кърджали и на Зоналното жандармерийско управление са наградени за постигнати трайни резултати, проявена инициативност и висок професионализъм в пряката си работа и във връзка с професионалния си празник – 5 юли. Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов с Почетен знак на МВР-втора степен е награден главен инспектор Антон Йорданов от Зоналното жандармерийско управление в Кърджали. С Почетен знак на МВР-трета степен ­­са отличени: главен инспектор Румен Стоянов, началник на РСПБЗН-Подкова и трима служители на Зоналното жандармерийско управление в Кърджали - старши инспектор Христо Карафизиев, инспекторите Кристиан Найденов и Велко Велков. Колективна парична награда от вътрешния министър получават служителите от РСПБЗН-Подкова и от пожарния участък в село Бенковски. С обявяване на благодарност с парична награда директорът на ГДПБЗН главен комисар Александър Джартове отличил Диян Георгиев, Васил Стоянов и Янка Динкова, служители в сектор „Административен“ в РДПБЗН-Кърджали. Със заповед на комисар Сергей Заимов с писмена похвала са наградени 11 служители в РДПБЗН-Кърджали.

Директорът на ОДМВР-Кърджали старши комисар Щерьо Милчев е наградил с писмена похвала 157 служители, с индивидуална парична награда са отличени 13 служители и с колективна парична награда - структурно звено в Областната дирекция.

Днес пред Паметника на загиналите в изпълнение на служебния си дълг служители на МВР от област Кърджали с едноминутно мълчание беше почетена тяхната памет, венци бяха поднесени от ОДМВР и РДПБЗН.

На снимките: Наградените служители от РДПБЗН-Кърджали.

Това съобщиха от  Регионален пресцентър на МВР -Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини