Разнобой в управляващата коалиция заради поста областен управител на Кърджали

  Разнобой в управляващата коалиция заради поста областен управител на Кърджали. Продължаваме промяната са иззели инициативата в номинациите и игнорират Демократична България и ГЕРБ-СДС.На местно ниво не се провеждат никакви разговори за кандидатурите.Премиерът Николай Денков,който обяви в Пампорово,че се обсъждат имена се опитва да кадрува еднолично.Това споделиха за Кърджали бг вести източници от коалицията.

  От Продължаваме Промяната обсъждат пет кандидатури, предложени от Кърджали. Всички те са с турски имена.

  От Демократична България са се дистанцирали тотално, като са решени да не правят номинации.Те смятат,че хората на Продължаваме промяната се самопредлагат.

  Очаква се сериозна реакция от ГЕРБ-СДС. Както Кърджали бг вести писа те имат своя номинация и държат на нея.

 Зрее скандал за Кърджали. Реакцията ще бъде много остра,прогнозират запознати.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Из
    Избирател
    2 -1
    08:13, 23 юни 2023
    Областния управител на Кж трябва да бъде кърджалиец, местен, българин патриот, обединител на всички-българи, турци, ц*****, ******, арменци и др.,Име в града и областта.Човек държавник! От която и партия да бъде предложен, партийния си билет оставя във фризер.Герб имат право и основание за свой кандидат. Задължително,първи зам. областен управител човек с турско име.Човек с история, утвърден, авторитет, с позиции.България на първо място!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини