"Здравей, ваканция" за славейковци от 4 до 6 клас


Над 100 грамоти за пълен отличен успехи и високи постижения в училищния и извънучилищния живот връчи директорът на СУ "Петко Рачов Славейков" Милко Багдасаров на проведеното днес весело тържество послучай завършването на учебната година за учениците от 4 до 6 клас. Водещите Рая и Даниел с носталгия си спомниха за годините, в които този празник се организираше на открития градски басейн, но от няколко лета това е невъзможно. Въпреки това славейковци са известни, че от лимоните си правят лимонада, забавляват се и продължават напред. И като стане дума за лимонада, гимназистите от Ученическия парламент наистина правиха и продаваха домашна лимонада през цялото време на тържеството и събраха сумата от 372 лева, която ще бъде допълнена при следващи инициативи и преведена за благотворителна кауза. А директорът Милко Багдасаров поздрави всички малки и малко по-големи шампиони за успехите и наградите през учебната година, като пожела щастлива и изпълнена с летни емоции ваканция. 
За всеки поток класове освен грамоти и награди бяха предвидени игри - "Музикален стол", "Подай ябълката", лимбо. Така настроението се повиши значително, а подготовката за слънчеви дни на морето и басейните започна. В програмата се включиха учениците песнопойци от вокалните групи на Райна Паслиева и Димитър Ганев, а на финала на тържеството доброволецът Джингизхан, който от месец работи в училището за шампиони по програма Еразъм+ и е професионален музикант, изсвири на бузуки две български народни мелодии, което доведе до кръшни хора под слънцето.
Нешка Шопова

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Уч
    Учител
    1 0
    09:14, 16 юни 2023
    Да, ама за теб" здравей, пенсия"
  • 2
    3.
    3.14
    1 0
    09:56, 16 юни 2023
    Говедо малоумно
  • 3
    Ко
    Колега
    1 0
    14:49, 16 юни 2023
    Здравей, Възраждане мое биологично първородно Ломско гето, Здравей Шекер махала втора родина, Здравей пенсийка мн. добра Кърджали
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини