Благодарят на Кардиологично отделение в болницата за спасен живот

БЛАГОДАРНОСТ!

Искам да изразя сърдечната си благодарност към ръководения от д-р Марк Базлянков екип на Кардиологочно отделение  - Инвазивна диагностика и терапия към Многопрофилната болница за активно лечение „Д-р Атанас Дафовски“ в Кърджали. На 29 май бях докарана от сина ми в Спешното отделение на болницата, след като имах силни гръдни болки, ирадираща към гърба и шията. Благодарение на бързата и компетентна намеса на лекарите от Интензивното отделение – проф. д-р Кирил Карамфилов и д-р Павел Хаджиев, както и на целия дежурен екип, критичното състояние бе овладяно и животът ми бе спасен.

Искам да изкажа най-искрените си благодарности към екипите на Спешното и Кардиологично отделение, на лекуващия лекар д-р Кямуран Местан. По време на престоя ми в Интензивния сектор, медицинските сестри Надя Александрова, Теменужка Дуржева и Тюркян Емин, проявиха професионално и грижовно отношение към мен. Благодаря им от сърце!

Искам да благодаря и на личния си лекар д-р Кадир Мустафа от МБАЛ-Ардино. От мое име и от името на цялото ми семейство от сърце Ви благодаря, за това което направихте за мен. Пожелавам Ви здраве, лично щастие и просперитет при осъществяването на хуманната Ви професия!

Емине Дурмуш Мюмюн, 71-годишна

Село Млечино

Община Ардино

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини