Панайот Панайотов оглави Клуба на строителите-ветерани в Кърджали

Строителният предприемач Панайот Панайотов оглави Клуба на строителите ветерани в Кърджали.Това стана на работна среща между клуба и ръководството на Строителната камара в областния град.

 Клубът е учреден през май 2013 г. и навършва десетгодишен юбилей.В него активно членуват 31 деятели на строителството от града.Първи негов председател е покойния Димитър Михалевски.

 Клубът е едно от първите обединения на ветерани-строители в страната.Негови представители участват в учредяването на национално сдружение на строителите-ветерани към Камарата на строителите в България.

  Искаме да има приемственост между поколенията в Камарата на строителите в Кърджали.Целта е да се засвидетелства уважение към труда на хората, градящи Кърджали.Това сподели дългогодишният председател на Камарата на строителите в Кърджали инж.Емил Младенов.Той изрази увереност,че настоящия председател на камарата Мухаррем Али ще работи добре с Панайот Панайотов.

  Ще продължим традицията да правим регулярни работни срещи между Строителната камара и Клуба на строителите-ветерани.Вашите напътствия са много важни за нас,подчерта Мухаррем Али.

  Панайот Панайтов изрази увереност ,че ще оправдае доверието и ще представлява кърджалийските ветерани пред централния клуб.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини