Satelit - новото видео на Хари Стайлс

Всички харесват Хари Стайлс, но в новия клип на песента му Satelit ще го видите само за малко. Разказът, който съпровожда лежерното парче, е за един робот прахосмукачка, който зарязва неуморното обикаляне по килима и тръгва по широкия свят. Много сладка хрумка.

Малкият робот на име Stomper много прилича на WALL-E, популярния робот за боклук от едноименния филм на Disney. Stomper очевидно е кръстен на определено танцово движение, любимо на феновете на Хари Стайлс. Така че очаквайте от Stomper някои танцови движения, подобни на Хари, заедно с пищни гледки по пътя му от бекстейджа до различни части на света.

Докъде ще стигне този смарт чистач? Виждаме го да пъпли неизменно напред, но и да поглежда в нова посока от своята позиция съвсем до земята. Вълнуващо е да види отражението си в локва, или да вдигне "очи" към звездите, да срещне плъх и т.н. Всичко е вълнуващо, когато го видиш за първи път след като животът ти е едно безкрайно повратящо се чистене. 

"Satellite" е четвъртият сингъл от албума "Harry's House", който излезе преди почти година и оттогава е сертифициран като платинен от Британската фонографска индустрия.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини