Пиян пенсионер помете бетонен стълб в Резбарци

Водач, употребил алкохол, катастрофирал в село Резбарци. Около 13,20 часа вчера 72-годишен с лек автомобил „Деу“ загубил контрол над управлението, колата напуснала пътното платно и се ударил в бетонен стълб за улично осветление. Водачът бил прегледан в Спешното приемно отделение и освободен. Направеният тест за алкохол отчел 2,56 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е била взета кръвна проба за анализ. Водачът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Образувано е бързо производство. Екип на РСПБЗН-Кърджали обезопасил катастрофиралия автомобил. 

Нерегистрирано моторно превозно средство е било установено в гр. Джебел. Полицейски служители от участъка в града извършили проверка на автобус „Фиат“, управляван от 49-годишен. При направена справка се изяснило, че колата е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“.

          Туристическа газова бутилка се запалила в двор в село Мъдрец. Сигналът за произшествието бил подаден вчера в 11,20 часа. Екип на РСПБЗЗН-Кърджали загасил огъня, причинен от техническа неизправност. Изгоряла газовата бутилка.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини