Пиян нашенец катастрофира с електрически велосипед,изхвърчал от пътното платно

Водач, употребил алкохол, е катастрофирал в района на село Бенковски около 19,30 часа вчера. 34-годишен се придвижвал с електрически велосипед, загубил контрол над управлението, излязъл извън пътното платно и паднал. Водачът е бил транспортиран до Спешното приемно отделение в Кърджали и след преглед освободен. Направеният тест за алкохол с техническо средство отчел 1,82 промила. Двама пътници на 67 г. и 74 г. са били прегледани от екип на Филиала на спешна помощ в Момчилград, след като са претърпели пътно произшествие с лек автомобил „Ситроен“. Колата била управляван от 78-годишен, който загубил контрол, навлязъл в насрещната лента и се блъснал с „Фолксваген“ на изхода на Момчилград в посока Крумовград. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

Неправоспособни водачи с нерегистрирани мотопеди са били установени от полицейски служители на РУ-Кърджали. Двама непълнолетни на 16 г. и 17 г. се придвижвали с мотопедите в село Черноочене. Започнати са проверки по чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс, които се извършват от сектор „Криминална полиция“ в управлението.

Тази сутрин около 7 часа е бил подаден сигнал за счупен електрически стълб на улица в Кърджали. Екип на РСПБЗН в града обезопасил съоръжението.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини