Шарлатанин-гастрольор мами ардинки с парфюми-менте

 Търговец на фалшиви парфюми е бил задържан в РУ-Ардино. 28-годишен гастрольор от област Велико Търново предлагал по селата стоките в община Ардино. При извършена проверка полицейски служители установили парфюми от 8 известни търговски марки, използвани без съгласие на притежателите на изключителното право. Стоките са иззети. Образувана е проверка по чл.172б от Наказателния кодекс за престъпление против интелектуалната собственост.

 Полицаи от РУ-Крумовград са разкрили взломна кражба от къща в града. След подаден сигнал за разбита входна врата на жилище и откраднати кабели и части за водопроводна инсталация в хода на започналата проверка е бил установен извършителят – 29-годишен от близко до града село. Откраднатите материали били продадени, открити са и са иззети. Работата по случая продължава група „Криминална полиция“ в управлението.

 Разследване за кражба на метална цистерна е започнато в РУ-Момчилград. Съоръжението продължително време било без надзор и откраднато от землището на Момчилград. След подадения сигнал дежурна оперативна група от РУ-Момчилград е извършила оглед. Разследващ полицай и група „Криминална полиция“ продължават работата по образуваното досъдебно производство. Издирват се извършителите на престъплението.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини