Областна администрация търси пореден експерт, изпитва глад за подготвени кадри

Областна администрация в Кърджали обяви

конкурс за длъжност „Главен експерт“ със задължения в областта на устройството на територията, строителството и техническата инфраструктура в дирекция “Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост” /АКРРДС/ .Крайният срок за подаване на документи е 26 януари 2023 г.

 Това е пореден конкурс, обявяван от  ръководството на Областна администрация.Тя изпитва нужда от подготвени кадри. Заради ниското заплащане трудът в държавната администрация не е привлекателен за мнозина, подчертават запознати.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    За
    Загрижен
    1 0
    11:51, 18 яну 2023
    Докато в ръкодството има човек изгонен от частник за некадърност, прибран от милиционерската олигархия/мафия/на заплата, на чанта, пример, как ще предпочетат....
  • 2
    Зн
    Знаещ
    1 0
    12:26, 18 яну 2023
    11.51,подкрепа!Същия и отгоре корумпиран, не чистоплътен и отмъстителен.Използва служебния автомобил като негов личен, автостоянка пред блока, където живее. Морал??? Може ли такъв да бъде на държавното кормило?Краде от нашите данъци!
  • 3
    Др
    Дружинци
    1 0
    14:32, 18 яну 2023
    Този от Дрангово нали беше при Кр. Янков прогресисти, сега ПП, стои плътно до шалвара на Адлен ДПС. На такъв хамелеон как да му вярваш? Никак не е престижно да работиш там където е той. Дай му 7 кози да ги гледа в гората Дрангово, той няма да може да ги върне, ще ги изгуби. Може ли такъв зам.?
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини