Трима пострадаха при катастрофа снощи до ОЦК/обновена/

Изображение 1 от 3

      Трима души пострадаха при катастрофа снощи около 20 часа на входа на Кърджали при ОЦК. Те са откарани от екипи на Центъра за спешна медицинска помощ в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски”. По информация на очевидци тримата не са пострадали тежко и няма опасност за живота им.

     Катастрофата е станала между два автомобила. Блъснали са се „БМВ” и „Мерцедес”. Участъка на катастрофата е известен с провеждането на незаконни гонки,твърдят запознати.

    Трафикът е освободен с помощта на фирма Пътна помощ Stroy Art 06,която репатрира автомобилите.

    От Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали потвърдиха за катастрофата и предоставиха подробности.

    Трима пострадали леко при пътнотранспортно произшествие около 19,40 часа снощи на входа на Кърджали в посока от село Жинзифово към града. 20-годишен водач на „БМВ“ ударил движещ се пред него „Мерцедес“, който се завъртял и се блъснал в дърво. Двамата водачи и пътник са били транспортирани в Спешното приемно отделение в Кърджали и след преглед са освободени. На лекия автомобил „Мерцедес“ са нанесени значителни материални щети. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали е извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство. Екипи на РСПБЗН-Кърджали обезопасили катастрофиралите автомобили и почистили пътното платно от разлято гориво. Малко преди 9 часа вчера в Кърджали 55-годишен водач на „Опел“ при излизане от паркинг ударил „Опел“. Тестовете за алкохол са с отрицателни резултати. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини