51 578 лв.събра Коледния базар за Габи

51 578 лв. събра коледния базар в Кърджали за лечението на Габи. Тазгодишният базар беше благотворителен като част от коледните къщички  бяха предоставени на училища, детски градини и социални услуги, за да могат да осъществят своите инициативи ,свързани с Коледа и Нова година.

Преди началото на празниците кметът  д-р инж. Хасан Азис  съобщи за решението на общината базарът  да бъде с благотворителна цел в помощ за Габи.. С това Община Кърджали продължи да бъде част от инициативата за подпомагане на наши деца, които се нуждаят от помощ.

В Коледния базар участваха 14 общински и държавни училища, 13 детски градини, 7 центъра от семеен тип, Обединен детски комплекс. Те предлагаха богата гама коледни сувенири, изработени от преподаватели, служители и ученици. Събраните средства вече  са преведени в сметката на Габи. Отделно имаше и кутия за дарения.

Ръководството на общината изказва благодарност  на участниците в коледния базар и на нашите съграждани, проявили съпричастност и помогнали в труден момент на семейството на Габи, което се нуждае от помощ за лечението й.

Това съобщиха от Пресслужбата на Общинска администрация-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини