Оспорвана надпревара за координаторския пост на клуб "Сподели усмивка"в Езиковата

 На 17.11.2022 г. клуб „Сподели усмивка“ към  ЕГ „Христо Ботев“ – Кърджали проведе своето отчетно – изборно събрание.

По традиция събранието се откри от Елита Динкова - специалист младежка дейност към Обл. С на БЧК – Кърджали, след което зам.координатора на клубапредстави всички дейности за отчетния период. След приемането му, доброволците преминаха към избор накоординатор и заместник клубен координатор. С оспорвана битка за поста координатор бе избранаФейза Халил, а за неин заместник Кремена Шикова. Събранието на младежите продължи с избор на делегати и подгласници за Общото събрание на клубовете в областта. Приет бе и планът за работа през 2023 г. на клуб „Сподели усмивка“ към  ЕГ „Христо Ботев“.

С това събрание приключи отчетно-изборната кампания на клубовете на БМЧК в област Кърджали. Благодарим ви скъпи доброволци, че за поредна година сме заедно и мобилизирани, въпреки сложната обстановка. Дарените часове работа и щастливите усмивки в полза на най-уязвимите от нашето общество, осмислят всичко.

Отчетно-изборната кампания е важна за ситуационния анализ на БМЧК на клубно, областно и национално ниво, оценката на капацитета на организацията, на партньорските ни взаимоотношения, на броя, мотивацията и организационната култура на членския и доброволческия състав на БМЧК.

Това съобщиха от ОС на БЧК-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини