Само един кандидат за шеф на „Ученическо хранене”,Аднан Дурмуш ще го ръководи 3 години

Само един кандидат се яви на конкурса за шеф на общинското предприятие „Ученическо хранене”.Той бе одобрен от Общинския съвет за титуляр на поста.

От името на конкурсната комисия,нейният председател д-р Сезгин Бекир заяви от трибуната на местния парламент:

Определя класираният на първо място кандидат Аднан Дурмуш, получил крайна оценка много добър 5,18, за спечелил конкурса за избор на управител на „Ученическо хранене“ ЕООД, гр. Кърджали.Избира Аднан Дурмуш за управител на „Ученическо хранене“ ЕООД, гр. Кърджали, за срок от 3 години, считано от датата на вписване в Търговския регистър.Възлага на кмета на Община Кърджали да сключи Договор за възлагане на управлението на „Ученическо хранене“ ЕООД с избрания кандидат Аднан Дурмуш за срок от 3 години, считано от датата на вписване в Търговския регистър.

 29 общински съветници гласуваха в подкрепа на Аднан Дурмуш. Въздържаха се 6 народни избраници от групата на ПП ГЕРБ. Председателят на групата Гроздан Колев мотивира вота им с неясното бъдеще на предприятието: Има отлив на учениците от услугите на „Ученическо хранене”. Цените са недостъпни за много семейства. Съществува недоволство от тези цени.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини