Задържаха в полунощ млад мъж с дрога в Джебел

24-годишен е задържан с наркотик. На 16 октомври в полунощ полицейски служители проверили мъжа до жилищен блок в Джебел и открити у него суха листна маса. При направен тест веществото реагирало на канабис. Наркотикът е иззет. Образувано е досъдебно производство в РУ-Момчилград.

12 денонощия задържане в поделенията на МВР  е наложената санкция на 39-годишен с решение на Районния съд в Кърджали. Мъжът предизвикал скандал на бул.“Христо Ботев“ в областния град на 14 октомври по обяд, отправил ругатни и нанесъл удари на двама свои познати. Административното наказание е по Указа борба с дребното хулиганство. 

За кражба на гориво трима са били задържани в РУ-Кирково. Полицаи от управлението са разкрили за часове извършеното престъпление след подаден сигнал на 14 октомври, че от багер в землището на село Брегово са източени 95 литра дизелово гориво. При организираните издирвателни действия са били задържани трима мъже на 18 г., 19 г. и 21 г. В дома на един от тях и в база в Момчилград са били открити откраднатите количества. Горивото е иззето и е на съхранение в полицейското управление. Образувано е досъдебно производство за кражба и работата по случая продължава разследващ полицай. 

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини