Години след откриването на Маказа Кърджали има вече гръцки ресторант

    Близо десетилетие след откриването на ГКПП „Маказа-Нимфея” Кърджали вече има ресторант с гръцка и средиземноморска кухня. Вече не е нужно да пътувате до Гърция за да похапнете прясна морска храна. Тя е тук,на една ръка разстояние.

      Ресторант „Тропикана” във „Възрожденци” предлага на любителите на средиземноморската кухня специалитети от риба и морски дарове. Те се приготвят под вещото ръководство на майстор Айдън с 17 г.стаж по посрещане на гости на остров Тасос. За взискателните вкусове на клиентите се грижи главният готвач с дългогодишен опит Николай Димитров.

      Заедно прясната морска храна се предлагат и  качествени гръцки напитки и  родни вина.

      Звучи приятна  гръцка музика.

      С нашия ресторант правим възможно кърджалийци да съпреживеят вечер, наслаждавайки се на кухня и обслужване без да е необходимо да пътуват до Бяло море. Това сподели за Кърджали бг вести собственикът на ресторанта адв.Александър Ставрев. Той подчерта,че ресторантът е единствен в града предлагащ гръцка и средиземноморска кухня, като акцентът е върху специалитетите от морска риба и морски дарове. Това го отличава и от другите ресторанти в града, които предлагат прясна речна риба.

      В духа на Средиземноморието може да се потопите и като отпивате  сутрин чаша ароматно италианско кафе.

      Ресторантът бе открит снощи с презентация на специалитети от от майстор Айдън и главният готвач Николай Димитров. Присъстваха  много гости сред които представители на бизнеса и общественици.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини