Мотоциклетист счупи крак при катастрофа в Кърджали

45-годишен мотоциклетист катастрофирал около 16 часа вчера в Кърджали. По първоначални данни водачът навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в лек автомобил „Фолксваген“. Мотоциклетистът е с фрактура на крака. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство.

Неправоспособен водач  е бил установен в хода на специализирана операция на територията на РУ-Кърджали. При проверка на лек автомобил „Мерцедес“ в района на село Черноочене станало ясно, че 44-годишният водач е с временно отнето свидетелство за правоуправление. Образувана е проверка по чл.343в, ал.3 от Наказателния кодекс. Нерегистрирано моторно превозно средство управлявал 38-годишен. В село Каменка водачът се придвижвал с мотоциклет без поставени регистрационни табели. В РУ-Крумовград по случая е започната проверка по чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс. В село Комунига 66-годишен управлявал нерегистрирано самоходно шаси. Проверка се извършва в Участъка в село Черноочене.

Сухи треви и храсти били запалени в землището на село Плазище вследствие на небрежност при боравене с открит огън. Сигналът за произшествието бил подаден в 18,50 часа вчера. Огънят, обхванал около 2 декара площ, бил потушен от екип на пожарната служба в Джебел. Няма щети.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини