Четирима младежи пострадаха при катастрофа с автобус при Глухар

Четирима са пострадали при пътнотранспортно произшествие снощи около 22,30 часа на главния път на разклона за село Глухар. По първоначални данни лек автомобил „Опел“, управляван от 19-годишен, се ударил в задната част на завиващ автобус. При катастрофата пострадали водачът на лекия автомобил и трима негови спътници на 15 г., 16 г. и 19 г., които са били настанени в болница. Спасителен екип на РСПБЗН-Кърджали извадил затиснати пътници в лекия автомобил, друг екип осветявал мястото за оглед, извършен от дежурна оперативна група от РУ-Кърджали. Образувано е досъдебно производство. Екип на пожарната служба почистил пътното платно от счупени стъкла и разлято гориво. 82-годишен велосипедист пострадал при пътно произшествие в Момчилград около 10 часа вчера. 34-годишен водач на „Хюндай“ при завиване на оставил достатъчно странично разстояние и ударил калника на велосипеда. Велосипедистът бил прегледан от екип на Филиала на спешна помощ в града и освободен. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП. Около 13,45 часа вчера в Кърджали паркиран „Мерцедес“ се привел в движение и ударил паркиран товарен автомобил „Пежо“. Съставен е акт по ЗДвП.

207 моторни превозни средства и 264 лица са били проверени в хода на специализирана операция на територията на РУ-Кирково в периода от 5 септември до 14 септември. Целта на операцията е била осъществяването на засилен контрол за спазване на скоростните режими. 523 са заснетите клипове за превишена скорост, за които ще бъдат издадени електронни фишове. За други нарушения на ЗДвП са били съставени 19 акта и 55 фиша.

Сухи треви и храсти пламнали в двора на къща в село Ковил около 15 часа вчера. Екип на РСПБЗН-Крумовград потушил огъня, който обхванал около 3 декара площ. Няма нанесени щети.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини