Какво успя и какво не успя да свърши правителството

Какво свърши и какво не успя кабинетът "Петков" и кой е виновен за текущата политическа криза? Отговорят пред NOVA журналистът Георги Куртев, писателят и рекламист Радослав Бимбалов и политическият пиар Нидал Алгафари.

"Ще се търси виновен. Кампанията започна още преди няколко седмици, ако погледнем реално. Последните няколко месеца на това НС, според мен, бяха печални. Законодателната програма беше с по-малко от 10 закона на месец, което е печален рекорд в модерната ни история. Винаги съм смятал, че президентът няма да остави така нещата, които се говорят срещу него и ще раздава „шамари”, заяви журналистът Георги Куртев.

„Кампанията, на която сме свидетели в момента, не започна преди няколко седмици, а преди три месеца, когато именно президентът Радев поде курс срещу това управление. Не беше ИТН, не беше Корнелия Нинова. Пръв беше държавният глава. Моите опасения са свързани с това, че другарката Митрофанова се появи на екрана, за да каже, че се радва на това, което се случва”, посочи от своя страна писателят и рекламист Радослав Бимбалов.

„Ако се върна на онази сакрална дата 10 ноември, от тогава винаги са виновни предишните за всички неща, които са се случвали. Винаги идват новите и с тях започва светът. Причината да се стигне до текущата ситуация е, че г-н Радев успя да инсталира във властта едни изключително неопитни, неможещи и незнаещи как да управляват държава хора. Те трябваше да минат поне през някаква община или малко населено място - да го управляват”, подчерта политическият пиар Нидал Алгафари.

Източник: nova

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Же
    Железан
    1 0
    16:23, 30 юли 2022
    Не знам свърши ли нещо правителството или не ама на хората им е икебана мамата.
Последни новини