Информационен ден за начинаещи предприемачи ще се проведе в комплекс „Арпезос”

Бизнес сдружение с подкрепата на АРИРИ кани начинаещи предприемачи в информационна среща, която се организира в рамките на проект „Трансграничен Бизнес Акселератор“ (с акроним „SEA“), финансиран по Програмата за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A Гърция-България 2014-2020.Проявата ще се състои на 22 юли 2022 г. от 14,00 часа в конферетнтата зала на хотел „Арпезос”.

Целта на събитието е да се запознаят всички заинтересовани страни с възможността за участие в дейностите на проекта, в рамките на който ще бъде създаден трансграничен бизнес акселератор за стартиращи предприемачи от региона на област Благоевград, Кърджали, Хасково и Смолян.

Чрез Акселератора ще  бъде предоставен достъп до обучение, менторство и подкрепа на стартиращи предприемачи с бизнес идеи в начален етап на развитие. Преминалите през акселераторската програма ще имат възможността да участват и представят своите бизнес идеи пред потенциални инвеститори и финансиращи институции, в рамките на конференция, която ще се организира от Американския университет в Благоевград, в началото на 2023 година.

В рамките на събитието ще се представи концепцията на SEA Акселератора, различните етапи, през които ще се проведе, а също и условията за кандидатстване.

Проектът от българска страна се изпълнява от Сдружение Бизнес Информационен и Консултантски Център – Сандански.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини