Запознайте се с Барби и Кен и Шан-Чи. Райън Гослинг, Марго Роби и Симу Лиу в „Барби“

Изображение 1 от 2

    Номинираният за Оскар Райън Гослинг не изглежда никак зле в ролята на Кен от предстоящия „Барби“ на номинираната за Оскар режисьора Грета Геруик. В ролята на Барби ще видим номинираната за Оскар Марго Роби. В кадъра на Кен, виждаме Гослинг и „новите“ 6 плочки на корема му, изрусена коса и тен от спрей. На кадъра се виждам и индивидуално проектираните „Кен“ гащи….

    Марго Роби в ролята на Барби в розовата и кола е кадър, който вече обиколи световните медии.

    Сценария е дело на самата Геруик, която го е написала с вечния и съдружник Ноа Баумбах („Mistress America“). Снимките вече са в ход. В поддържащи роли ще видим Симу Лиу, Америка Ферера, Майкъл Сера и др.

    Историята все още не е ясна, но слуховете сочат, че множество Барби и Кен герои ще вземат участие в случващото се. 

    Симу Лиу („Шан-Чи и легендатата за десетте пръстена„) описа „Барби“ по следния начин:

    Филмът е див и уникален. Иска ми се да можех да ви покажа, какво правим всеки ден. Истинска лудост е. Не е мюзикъл, но имам доста тренировки по танци. Когато снимам определена сцена и чуя „Ха-Ха-Ха-Ха“… това е най-прекрасното чувство на света. Ако си истински задник на снимачната площадка на Грета… няма надежда за теб.

    Той ще се потопи в ролята на една от няколкото кукли Кен във филма. Наложило му се е да мине цялото си тяло през кола маска. Според актьора, това е едно от най-болезнените преживявания в живота му.

    Премиерата на „Барби“ е насрочена за 21.07.2023г.

    Източник: http://cineboom.eu

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини