Шакира и Жерар Пике са се разделили

Изглежда, че след 11 години заедно Шакира и Жерар Пике са се разделили. Темата е обект на многобройни публикации в последните дни.

Самият Пике мълчи за раздялата, но Шакира отбеляза със съжаление, че това наистина е вярно.

"Съжаляваме да потвърдим, че се разделяме. В името на доброто на нашите деца, които са наш основен приоритет, молим поверителността да бъде уважавана. Благодарим ви за разбирането", обърна се Шакира към феновете.

Таблоидите започнаха да разпространяват информация, че майката на футболист от отбора на Жерар е новата страст на Пике и причина за раздялата. Но по-късно тази информация беше отречена.

Търсенето на вероятната любовница на футболиста не приключи дотук. Чуждестранни медии предположиха, че тя може да е 20-годишна студентка. Но тя никога не беше назована.

Шакира и Жерар Пике се запознаха през 2010 г.  по време на снимките на музикалното видео към песента на Шакира от Световната купа “Waka Waka” и започнаха да се срещат около година по-късно през 2011 г.

Отборът на Пике спечели Световната купа в годината, в която се запознаха. Шакира обяви първата си бременност през 2012 г. Две години след раждането на сина им Милан, тя обяви втората си бременност, а вторият им син Саша се роди през 2015 г.

Шакира и Пике така и не се ожениха.

В скорошен епизод на The Overlap, Пике каза, че никога не са се оженили, защото връзката им "работи добре, както е".

Той продължи: "Харесва ми как сме в момента. Имаме две деца, девет и седем, работим добре като двойка. Нямаме нужда да сме женени, всичко е наред."

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини