Пробутват "Мерцедес" в Кърджали с подправен идентификационен номер

Досъдебно производство за подправен идентификационен номер на моторно превозно средство е образувано в РУ-Кърджали. На 2 юни около 13 часа в пункт на Пътна полиция в Кърджали бил представен за регистрация микробус „Мерцедес“.  Техническите лица, извършили преглед на рамата, констатирали, че върху идентификационния номер има интервенция. Извършен е оглед от дежурна оперативна група. Разследващ полицай и сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ продължават работата по случая.

Полицаи от РУ-Кърджали са разкрили кражба на велосипед в областния град. Колелото изчезнало от партерен етаж на жилищен блок на 29 май.  След подаден сигнал и започнати проверки полицейски служители стигнали до извършителя – 20-годишен кърджалиец, който е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Велосипедът е намерен и иззет. Работата по изясняване на случая продължава сектор „Криминална полиция“ в управлението.

 Сигнал за откраднати верига и изключващи механизми от хранилка на ловна дружинка в землището на село Прогрес бил подаден вчера в РУ-Момчилград. При започналите незабавни проверки полицаи установили извършителя – 37-годишен жител на момчилграското село, в чийто дом били намерени откраднатите вещи. Група „Криминална полиция“ продължава изясняването на случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини