Изпратиха бъдещите първокласници от ДГ „Брезичка“ в Ардино

Колективът на Детска градина „Брезичка“ в Ардино изпрати своите бъдещи първокласници от Випуск 2022 с вълнуващо тържество. Тринадесет деца казаха довиждане на своите учителки Айшен Алиева и Надежда Хаджиева, за да седнат през есента на ученическите чинове.

Събитието бе уважено от представители на отдел „Образование, култура и спорт“ към Община Ардино, родителите на бъдещите първокласници, преподаватели от учебни заведения в града.

Под ръководството на своите учителки малчуганите бяха подготвили празнична програма, наситена с много музика, песни, игри и танци.

Директорът на ДГ „Брезичка“ Къймет Мюмюн връчи удостоверения на децата за завършена предучилищна степен.„Този ден е много специален за Вас. Пожелавам Ви нестихващо любопитство към новото и познанието. Подайте с вяра и доверие ръка на своите учители в училище, които ще ви подведат по пътя на мъдростта и знанието“, заяви Къймет Мюмюн. Тя благодари на ръководството на община Ардино и отдел „Образование, култура и спорт” за разбирането, подкрепата и съпричастността през годините.

От името на родителите Нарин Чобанова изказа искрена благодарност на директора и учителите на групата за всеотдайността, усилията и грижите,

които полагат за подрастващите.

Малките абитуриенти бяха зарадвани с подаръци, осигурени от община Ардино. В края на празничната програма, за да им върви по вода, бъдещите първолаци минаха под цветен венец, а директорът Къймет Мюмюн лисна менче със здравец и вода с пожелание за здраве и късмет.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини