Вижте Том Куз на грандиозните премиери на "Топ гън: Маверик" по света

Премиерите на новия филм от поредицата с Том Круз са внушителни. На самолетоносача "Мидуей" той слиза от хеликоптер и получава продължителни овации. Том Круз казва: "Ето ни тук след 36 години. Това е сюрреалистично. Това е доста епично". А над главите на събралите се прелитат четворка изтребители...

На самолетоносача "Уилсън" говорителят на ВМС Карлос Дел Торо посреща Том Круз на сцената. На специалната прожекция филмът и екипът са приветствани от командира на военноморските въздушни сили вицеадмирал Кенет Уайтсел.

Овациите не секват и на премиерите в Мексико Сити, Кан и в Лондон. 

След повече от тридесет години служба като един от най-добрите авиатори на ВМС, Пийт "Маверик" Мичъл (Том Круз) е там, където му е мястото -  смел пилот-изпитател, който и избягва повишения в ранг, който би го заземил. Когато се оказва, че обучава отряд от възпитаници на Top Gun за специализирана мисия, подобна на която нито един жив пилот не е виждал, Маверик се сблъсква с лейтенант Брадли Брадшоу (Майлс Телър), позивна: "Петел", син на покойния приятел на Маверик и офицера за радарно прихващане лейтенант Ник Брадшоу, известен още като "Гъска". Изправен пред несигурно бъдеще и пред призраците от миналото си, Маверик се бори със собствените си най-дълбоки страхове, в мисия, която изисква най-голямата жертва от онези, които ще бъдат избрани да летят.

Коментари в сайта

Последни новини