Първи трейлър на новия магически сериал "Уилоу"

Тази есен започва ново приключение, съобщиха от Лукасфилм. Любимият преди време филм "Уилоу" сега ще излезе като сериал по Disney+

Магичната история продължава години след събитията от филма с участието на актьорите от оригинала. Излезе тийзър трейлъра на сериала, който започва да се излъчва на 30 ноември.

Първият трейлър на "Уилоу" ни кара да очакваме епично, магическо и пълно с приключения продължение на оригиналния филм. Рон Хауърд режисира филма от 1988 г., в който участват Вал Килмър, Уоруик Дейвис, Джоан Уоли и Джийн Марш, а сценарият на Джордж Лукас и Боб Долман. Вълшебното приключение проследява подвизите на Уилоу, млад фермер и амбициозен магьосник, който има задачата да защити надарено момиченце от лапите на зла кралица. Филмът имаше умерен успех по онова време, но придоби популярност през годините като любима култова класика.

Сериалът "Уилоу" беше обявен през 2021 г., включително завръщането на героя на Дейвис в главна роля с нов поддържащ актьорски състав - Демпси Брайк, Амар Чада-Пател, Ели Бамбър, Тони Револори, Руби Крус и Ерин Келиман. Историята е за млада принцеса, която с помощта на Уилоу, вече велик магьосник, заедно с група воини от цялото кралство иска да спаси своя брат си близнак. Режисьорът на оригиналния филм Рон Хауърд сега е изпълнителен продуцент на сериала.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини