Иззеха маркови дрехи менте от магазин в Кърджали

53 артикула с фалшиви търговски марки са били иззети от търговски обект в Кърджали. Полицейски служители извършили проверка на 20 май, при която открили тениски, обувки маратонки, колани, раници и парфюми, обозначени с търговски марки без разрешението на притежателя на изключителното право. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали извършила оглед. Образувано е досъдебно производство и работата продължава разследващ полицай.

Криминалисти от РУ-Кърджали разкрили кражба на телефон и златен накит от жилище в областния град. След подаден сигнал за престъплението в хода на проверка полицейски служители стигнали до двама мъже на 18 г. и 33 г. Открити били и откраднатите вещи в заложна къща. Образувано е досъдебно производство, по което работа продължават сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай.

Проверка за неиздължени издръжка е започната в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. 39-годишен не изплатил на малолетното си дете 22 месечни вноски, определени по съдебен ред, като натрупаната сума до момента е 5000 лв. Проверката е възложена на сектор „Охранителна полиция“ в управлението.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини