В Електрониката изпратиха своите абитуриенти

Днес – 12.05.2022 г., Професионална гимназия по електротехника и електроника „Капитан Петко войвода“ тържествено изпрати Випуск 2022.

Директорът инж. Сендова прочете празнично послание към бъдещите техници и инженери с думите да живеят и приемат предизвикателствата на живота смело и отговорно, да пазят честта на училището и да бъдат добри хора. От името на абитуриентите випускникът Николай Хаджиев благодари на ръководството и на всички учители, които са научили младежите да стъпват по-сигурно, да не се предават в трудните моменти и са спомогнали да вземат живота си в свои ръце.

Бяха отличени най-добрите ученици от випуска, които през годините са показали отлични резултати в обучението.

С плакет и грамота за издигане престижа на училището бяха наградени отличниците на випуска Тодор Бунарджиев и Николай Хаджиев.

Най-вълнуващият момент от тържеството настъпи, когато абитуриентите се простиха със знамето на ПГЕЕ „Капитан Петко войвода“.

По стар български обичай зрелостниците бяха изпратени с питка и мед. В знак на благодарност завършващите поднесоха цветя на своите учители и си направиха снимки за спомен.

С много вълнение и празнично настроение ученици, учители, родители и гости аплодираха абитуриентите и ги изпратиха в последния им учебен ден.

Това съобщиха от ръководството на гимназията.

                                                                                              

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини