След губернатора, сега и пианистът ще трепе хищници

Намирате ли нещо общо между Ейдриън Броуди (Adrien Brody) и Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger) освен факта, че и двамата са актьори?

Ако отговорът е не, то вие със сигурност не сте Робърт Родригес, който се е захванал с реализацията на новото продължение на хита от 1987 година - Predator.

Вече е ясно, че главната роля е поверена именно на носителя на Оскар Ейдриън Броуди, който ще тръгне по стъпките на Шварценегер. Бившата холивудска звезда и настоящ губернатор на Калифорния направи една от най-силните си роли като командир на отряд командоси, борещи се с опасно извънземно същество.

Сега щафетата поема Броуди, за който подобни роли са доста нетипични досега в кариерата му. Компания на екрана ще му правят имена като Дани Трейо, Алис Брага, Олег Таракаров, както и Тофър Грейс, познат от Spiderman 3 и др.

Иначе самият сценарий също е дело на Робърт Родригес, като е писан доста преди хита му Desperado. След абсолютния крах на първото продължение на филма обаче, режисьорът реши да се откаже временно от проекта.

Снимките трябва да започнат до броени месеци в студиото на Родригес в Тексас, след което да продължат и на Хаваите. Самият филм се очаква на екран през юли 2010-та година.

Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини