Айлин от Борино каза заветното „да“ на Рафет от Ардино

Айлин и Рафет Еминови си казаха заветното „да“ тази събота на стилно сватбено тържество в Ардино. То се проведе в сватбен салон „INFINITY“, където присъстваха над 300 гости. Булката Айлин е родом от смолянското село Борино. Кумове на младото семейство станаха Фердане Ибрямова и Мюмюн Мутуш от Ардино.

Началото на сватбеното тържество бе поставено с първия сватбен танц на младоженците. Булката бе облечена в оригинална рокля, а младоженецът заложи на стилен костюм. Забавата продължи с много музика и танци, а за доброто настроение на всички гости се погрижи кърджалийският музикант Нури Шен.

Айлин и Рафет са заедно от 11 години. Запознават се случайно през 2011 година по време на празничния концерт за Курбан Байрам в Борино.

Айлин е завършила Университета по хранителни технологии в Пловдив със специалност „Биотехнологии“, а Рафет е възпитаник на Техническия университет в Пловдив със специалност „Машинен инженер“.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    По
    *****
    1 0
    08:46, 9 май 2022
    Ако съпругът на това момиче не е ***** тогава това е абсолютно събитие.най големите фонатици -****** от борино да се ожени на турчин трудно ама много трудно бих повярвал.да им е честито.
  • 2
    Ай
    Ай стига бе
    1 0
    21:47, 12 май 2022
    Как може, това да е статия. Бай Илия и Гергана от с. Малево ще се женят на 15.06.2022 от 16:00.малоумна работа.
Последни новини