Предисторията „Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ с премиерна дата

По време на годишното шоу за собственици на кина Cinema Con, Lionsgate излъчиха тийзър-трейлър за предисторията на „Игрите на глада“- „Балада за пойни птици и змии“.

Видеото не показа никакви кадри от филма. Продукцията по него започва по-късно през годината. Видеото не разкри и актьорския ансамбъл. Вместо това, видеото показа умопомрачително кадри на заснежени корони на дървета и впечатляващо злато. Появи се и текст, който гласи:

Светът ще открие… кой е пойна птица… и кой е змия.

Lionsgate обявиха и официалната премиерна дата за дългоочакваната предистория- 17.11.2023г.

Събитията в „Балада за пойни птици и змии“ се развиват десетилетия преди случилото се с Катнис Евърдийн. Във фокуса е младия Кориолан Сноу, на когото му предстои да се превърне в тираничния президент на Панем.

В тази история той все още не е зъл. Сноу е едва на 18г. и е избран да бъде ментор на трибютът от окръг 12- Луси Грей. Намираме се в 10-те Игри на Глада.

Оригиналните 4 филма по трилогията от книги на Сюзън Колинс събраха над $3 млрд. в световния боксофис и изстреляха кариерата на Дженифър Лорънс в стратосферата. Книгата- предистория бе издадена през май 2020г. Още преди нейния дебют, Lionsgate обявиха плановете за нейната екранизация.

Режисьор на новия филм е ветеранът от поредицата „Игрите на глада“- Франсис Лорънс. Сценарият е дело на Майкъл Арнд (“ Игрите на глада: Възпламеняване“).

Източник: http://cineboom.eu

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини