Откриха дрога в колата на 20-годишен

Дрога е била открита в автомобила на 20-годишен, който е задържан в РУ-Кърджали. Около 12 часа на главния път в района на село Черноочене бил спрян лек автомобил „Фолксваген“ с хасковска регистрация. При последвалата проверка и претърсване на колата полицейски служители открили суха листна маса, която при направен тест реагирала на канабис. Наркотикът е иззет, водачът е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Образувано е досъдебно производство за притежаване на високорисково наркотично вещество. Работата по случая продължават полицейският участък в село Черноочене и разследващ полицай.

Досъдебно производство за кражба е образувано в РУ-Кърджали след подаден сигнал вчера, че от жилище в областния град са били откраднати 4000 лв. и златен накит. Апартаментът не е бил разбиван. Дежурна оперативна група е извършила оглед. Полицията издирва извършителя на престъплението.

В РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура е започната проверка за повреда и унищожаване на чуждо имущество. На 12 април на паркинг в областния град е била повредена скоба за заключване на гума на лек автомобил. Проверката е по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс и се извършва от сектор „Охранителна полиция“.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини