Социалистите в Кърджали с кампания "Солидарен Великден"

Изображение 1 от 2

    Традиционно и тази година социалистите в Кърджали се включиха в националната кампания “Солидарен Великден“ по инициатива на председателя на БСП Корнелия Нинова в подкрепа на социално слаби и хора в неравностойно положение.

        На връх Велики четвъртък представители на младежкото и женското обединение на БСП в Кърджали посетиха Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с физически и умствени увреждания, кв. Пазара. Те приятно изненадаха децата и младежите с козунаци и лакомства. Малко след това гостуваха на  пенсионерски клуб „ Млади сърца“, посетиха  Клуба на инвалидите, както и адреси на възрастни хора. Инициативата „Солидарен Великден“ е в подкрепа и на българските производители,  затова  и раздадените козунаци са произведени от местни фирми.

     „ В навечерието на най-светлия християнски празник  ВЕЛИКДЕН нека  подадем ръка, нека подарим един малък жест изпълнен с топлина и  съпричастност на възрастните хора, болните, безработните.“ споделят социалистите.

    Те поздравяват кърджалийската общественност с предстоящите великденски празници като им пожелават здраве, щастие и благополучие.

    Теодора Каракостова

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини