Кърджалийски офицер с благодарност към хасковски медици

БЛАГОДАРНОСТ

към специализираната болница за активно лечение на пневмо – фтизиатрични  заболявания  гр.Хасково, кв. „Болярово”

ПНЕВМО – ФТИЗИАТРИЧНО ОТДЕЛЕНИЕ

От близо шест години съм с белодробни заболявания, някой – хронични.Поради това ми се налага често да ползвам услугите на специализирана болница за активно лечение на пневмо –фтизиатрични заболявания – гр.Хасково, кв. „Болярово”

Очарован съм от вниманието с което е обгрижен всеки пациент.

Възхитен съм от вниманието и търпението на персонала.

Тук пациента се чувства човек.

Усмивката и вниманието ми е половин лекарство.

С настоящата изказвам лична благодарност на д-р Калфов- управител на болницата, за големия професионализъм и грижите положени към мен, а и не само към мен.

Въпреки големите ми притеснения на мен и на семейството ми от най-лошото за моето здраве – съмнение за карцином на бял дроб.

Изцяло се доверих на големия д-р Калфов, които сам пое ангажимента и пое големия риск – да ме диагностира и лекува.

Действайки като голям специалист, последователно и по негови указания и настоявания бяха използвани множество манипулации – рентген, нискодозова компютърна томография /скенер/, скринингово изследване, прослушване с фондоскоп, общ анализ на кръвта, различни тестове и пр.Сам извърши бронхоскопията. Останах много изненадан, че каузата „Добър лекар”, отнасяй се човечно към хората, не е загубена.

Пожелавам на тези лекари да имат шанса да работят при условията и стандартите на западните им колеги – заслужават го.

Дълбок поклон и сърдечна благодарност на завеждащ отделението д-р Славейков….., доктор Чомаков и на целия екип за великолепното отношение на целия персонал към болните.

Бог да ги благослови със здраве и разбиране между тях.

Много щастие през новата 2022 година.

                                                           

                                  Ваш Благодарен пациент

                                                                             Златко Колачев - Кърджали

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ге
    Георгиев
    3 -3
    11:29, 25 мар 2022
    Панева скарана с Пеев дето и беше най-големия фен. Който се е докоснал до Пеев е потънал. Георги Иванов съжалява много, че го взе при него. Ама това е. Гледайте и се учете. Къде отидоха Христо Тотев и Марио Бисеров, вечните палячовци да крещят по площада.? Или Божков спя парите и това беше. Всяко чуддо за 3 дни. Катето, милата още не знае какъв таралеж си хвана в гащите.
  • 2
    Чо
    Чочо
    1 -2
    12:39, 25 мар 2022
    Преди няколко месеца, качваш Снимка на Минко Ангелов и 1000 коментара. Плюнки яко. Сега се пази властта от плюнки. Явно парите на Божков са вече инвестират в медии.
  • 3
    Тр
    ТРАЯН
    3 -2
    16:11, 25 мар 2022
    Президенте , за какво са ни тия самолети бе брат ? Народа ти гладува , а ти глупости правиш ! Никога не сме имали по - слаби управляващи ! Нямате ли срам ? Вас и вс около вас кучки ли са ви раждали ? Мислете с главите си бе ! Разрушихте държавата ни , и ще носите персонална вина за всичко произтищащо от неадекватните ви действия ! В кой век живеете ? Вие ни връщате в мрачните векове на средновековието на глад и мизерия ! Проклятието на народа ще тегне над поколенията ви ! Срам сте за българия ! България е левси , ботев и вс български революционери , герои , през епохите дали живота си за да ни има ! А вие и вашата клика около вас сте продажници от някаква виртуална държава , на която уж " служите " . Място сред народа - нямате ! Прочетете какво е мислил и казвал левски за хора като вас ! Какво са заслужавали ! Подавайте си оставката ако имате чест !
  • 4
    Ан
    Анти Троян
    1 -2
    22:21, 25 мар 2022
    Да си върнем Герберските комунистически крадци и мафиоти за да спиш спокойно. Да не сънуваш самолети и раждащи кучки. Не намесвай свещенните имена на Българската история като Левски и Ботев защото те нямат нищо общо с затъпелите ви комунистически идеологии.
  • 5
    До
    ДО ВСИЧКИ ХАСКОВЛИИ
    1 -1
    09:00, 27 мар 2022
    Плюехте кмета георги иванов, града и улиците се рушат с всеки изминат ден,на никой не му пука.
Последни новини