Задържаха 37-годишен за незаконно притежаване на боеприпаси

37-годишен е задържан за незаконно притежавани боеприпаси. Полицейски служители от РУ-Кирково извършили претърсване в лек автомобил „БМВ“ и открили 45 броя боеприпаси, които са иззети и са на съхранение в полицейското управление. Образувано е досъдебно производство по чл.339, ал.1 за незаконно притежаване на боеприпаси. Група „Криминална полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая.

Нерегистрирано моторно превозно средство е било установено в хода на специализирана операция на територията на РУ-Кирково. При проверка на ГКПП „Маказа“ на лек автомобил „Ауди“ с 48-годишен водач било установено, че колата е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. Група „Охранителна полиция“ в управлението извършва проверка с оглед на чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

 Сигнал за горящ комин на къща в село Бенковски е бил подаден вчера в 14,26 часа. Екип на пожарния участък в селото загасил пламъците. Няма нанесени щети.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини