Хлапак с "БМВ" блъсна възрастна жена на бул."България",взета е в болница

73-годишна жена била блъсната, докато пресичала на обозначено място на бул.“България“ в Кърджали от лек автомобил „БМВ“ с 18-годишен водач около 17 часа вчера. Пострадалата била прегледана в Спешното отделение и настанена под наблюдение в болницата. Тестът за алкохол на водача с техническо средство отчел отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП. Само с материални щети е другата катастрофа вчера в областния град около 22 часа на бул.“Беломорски“. 20-годишен водач на „БМВ“ загубил контрол над управлението и се блъснал в дърво. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт по ЗДвП.

427 моторни превозни средства и 489 лица са били проверени в специализирана операция на територията на РУ-Момчилград в периода от 6 януари до 31 януари с цел подобряване средата за сигурност и безопасността на движение, контрол на водачите за употреба на алкохол и наркотични вещества. Полицейски служители са констатирали 163 нарушения, за които са съставени 27 акта и 136 фиша по ЗДвП.

Комин на жилищен блок в Ардино се запалил вчера около 13 часа. Трима огнеборци от РСПБЗН в града загасили огъня. Няма нанесени щети.

Два спасителни екипа на службите в Кърджали и Момчилград обезопасили електрически стълб и кабел след подадени сигнали в 18,50 часа снощи и в 5,13 часа тази сутрин.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Fb
    FB
    0 0
    11:21, 2 фев 2022
    Навън вали прибирайте ги тия талиги със задното и ги забранете със закон.
Последни новини