ДПС-Кърджали стана на 32 години

Изображение 1 от 2

    Движението за права и свободи  в област Кърджали  отбелязва днес, 8януари 2022г.,32 години от учредяването  си. 


    Скъпи учредители, членове и симпатизанти на ДПС,

    За нас като Областен съвет на ДПС-Кърджали е изключителна чест да Ви поздравим най-сърдечно по случай 32-годишнината от основаването на Движението за права и свободи  в Кърджали!

    Днес ще се срещнем с учредителите на регионалната организация на нашата партия, хората, които имаха смелостта и високия дух в мразовития 8 януари 1990г заедно с д-р Ахмед Доганда положат основите на областната организация. Ще поднесем лично на всеки от тях нашата благодарност и пожелания.

    Скъпи приятели,

    Преди 32 години ние - най-голямата организация на ДПС в страната, обещахме да бъдем защитник  на правата и свободите на българските граждани, на човешкото достойнство и честта. Нашият извървян общ път през тези години беше пътят на заедността, толерантността, демокрацията.Заедно се справихме с трудности и изпитания,печелихме битки в името на добруването на нашите съграждании продължаваме да бъдем отговорна и неизменно първа политическа сила в региона, благодарение на Вашето доверие и подкрепа!Днес, ние посрещаме рождения си ден със самочувствието на зряла и отговорна политическа партия.

    ДПС продължава да е стожер на демокрацията в България, гарант за спазването на Конституцията и законите.Разбирането на смисъла на нашето присъствие в политическия живот на страната не се е променило от учредяването на Движението на 4 януари 1990 г.-неотклонно да се застава на страната на човешките права.Създателят и почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган ни предаде най-важния урок - силата на заедността.

     Под ръководството на настоящия председател на ДПС г-н Мустафа Карадайъ днес ние продължаваме да работим за укрепването на етническия модел – разбирателството, взаимното уважение и толерантноста между всички български граждани.

    Скъпи съмишленици,

    В началото сме на една нова година.Бъдете здрави, щастливи и успешни през идващите месеци! Нека продължим да бъдем единни, защото от заедността се ражда нашата сила!

    Честит празник!

                                                     Областен съвет на ДПС-Кърджали

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      88
      88
      0 0
      23:53, 8 яну 2022
      Дано толкова си останат...
    Последни новини