Тийнейджъри пребиха момче и се хвалят с клип в нета

На 25 декември пострадалото момче е било малтретирано от група момчета и момичета в столичния квартал "Лагера", съобщи БНР. Нападението и побоят са заснети с мобилен телефон. Впоследствие част от клипа е публикувана в интернет. По-късно полицията е предприела действия.

По информация на МВР, става въпрос за лични отношения между подрастващи.

В началото на тази година, на 3 януари, патрул на СДВР отново е бил викан заради напрежение между същите момчета. Тогава обаче не се е стигнало до физическа саморазправа. Полицаите успели да овладеят напрежението между участниците.

Предстои да бъдат издирени и извикани за разпит учениците, нанесли побоя на момчето. 

Източник: БНР

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Fb
    fb
    8 0
    13:20, 5 яну 2022
    Изруди мръсни ... МВР то пак ще си измие ръцете, какво значи лични отношения между подрастващите, някоя фуражка да обясни !
  • 2
    Ти
    Тийн
    4 -1
    16:03, 5 яну 2022
    По добре да си нямаме работа с МВР никой няма да си мръдне пръста да ти помогне, минава страшно много време и накрая всичко се занулява и край, накрая ти остават само нервите!
  • 3
    Ло
    локомотива
    5 0
    19:39, 5 яну 2022
    Добре де,това битото момче няма ли приятели да прибарат един по един тази глудница псевдобиячи и всичко да си дойде на място.А тази отворената пикла да я острижат по късичко и готово.Поне ние едно време правехме така и имаше ефект.А сегашната полиция ще им състави предупредителни протоколи и до там.Просто при тази ситуация трябва да играят сериозни тукати в дзурлите.
Последни новини