"Зеленият сертификат" или да обхване целия обществен живот, или да отпадне, обявиха ресторантьори

Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България заявяват категоричната си позиция против дискриминационния подход, демонстриран от държавата по отношение на "зелените сертификати", съобщават двете организации.

Днес за пореден път темата за въвеждането на документа в Народното събрание беше отложена. В същото време множество сектори на българския бизнес, които са далеч по-малко рискови в сравнение с Парламента и държавната администрация, са принудени да работят със "зелен сертификат", пише в документа.

Виждаме, че ковид кризата се задълбочава. Време е да се поеме отговорност и да се преосмисли обхватът на "зеления сертификат", така че той или да обхване целия обществен живот, или да отпадне като изискване, се допълва в позицията.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Аб
    Абя
    8 -1
    17:46, 5 яну 2022
    Абе вие ресторантиорите сте страшно олигофренично племе.Първо оная вашата маймуна Конан мазния рева че иска да въведе зелен сертификат да се пълнат долнопробните кръчми.Изгониха си читавия персионал който отказа да им играе по свирката и наеха разни мазни и некъдърни чичковци и лелки дето цял ден си бъркат по носовете и готвят отвратително.Не сте най важния фактор в живота на народа мога да готвя по хубаво от 90% от така наречените готвачи и разредена ракия мога да пия всякъде.Хората могат без вас вие не можете без тях така че си седнете на задниците и не се мислете за фактор защото като се заиграхте със зелените чорапи така и може да фалирате народа не е умрял да ви яде помиите
    • Бе
      Бегай
      4 0
      21:51, 5 яну 2022
      Мазника Ричард Алибегов къде изчезна, ******* от Банкя му беше защитник , но вече го наяма и Алито изчезна.
      Къде си Али , бегай далече , бегай и се къпи поне един път на седмицата !
  • 2
    Ми
    Ми да
    3 0
    00:15, 6 яну 2022
    Ми да какво мислят че хората са без умения ли че то да отида на село баба ми по добре готви от тия заведения навсякъде се пуши никаква хигиена никакви мерки всеки си прави каквото поиска и тоя мазник не спря да има изисквания към държавата по добре ще ни е без заведения вече свикнахме да си ядът гнусните манджи те стига с тяхните протести искания и т.н.т.????????
  • 3
    !!
    !!!
    1 0
    09:43, 6 яну 2022
    Най добрият вариант е да отпадне зеленият сертификат! Зеленият сертификат дава фалшиво чувство за сигурност на хората! Дистанция, дезинфектанте и маските са напълно достатъчни мерки!
Последни новини