Задържаха двама шофьори,въртели волана дрогирани

Двама водачи управлявали автомобили след употреба на наркотични вещества. При проверка вчера в Кърджали около 17,30 часа тестът за наркотици на 27-годишен водач на „Форд“ отчел положителен резултат за амфетамин. Издаден е бил талон за медицинско изследване и са взети проби за химически анализ. Мъжът е задържан в РУ-Кърджали. Положителен резултат за марихуана отчел тестът на 25-годишен, който се придвижвал с „БМВ“ и бил проверен в Кирково около 10,30 часа вчера. Водачът е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. По двата случая са образувани бързи производства.

28-годишен водач на лек автомобил „БМВ“ загубил контрол над управлението и се блъснал в скат. Няма пострадали. Произшествието станало вчера малко след 10 часа в землището на село Груево. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

Нерегистриран товарен „Форд“ бил засечен при проверка в Кърджали. Колата била управлявана от 67-годишна жена и при направена справка станало ясно, че е моторното превозно средство е с прекратена регистрация по чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини